Jisses.

Nu var det längesedan jag skrev.
På med struten, in i hörnan med mig!
Där ska jag stå tills jag skäms ännu mer!
Jag haft fullt upp, och då menar jag F-U-L-L-T-U-P-P!!
Skolan har tagit mycket mer tid och ork än vad jag trodde.
Missförstå mig inte, det är jätteroligt, verkligen.
Trivs som lakanet runt sängen (försökte komma på något nytt)
Men det tar tid.
Mycket att skriva, läsa, tycka och tänka om.
Nu är jag sjuk.
Har massa slemmigt i näsan och svullet huvud.
Buhu.
Tränat har jag också börjat göra.
På gym. Stryka, kondition.
Julen 2011 - here I come!
Kasta dina lussekatter på mig, proppa i mig julgodis - det rör mig inte i ryggen!
För jag kommer var lång och smärt och smal och stark, så pff - gör vad du vill!
På tal om jul så är det höst i Malmö nu.
Det blåser mer än vanligt.
Nu kan jag inte sitta här och dröna mer, kära du.
Bara för att du inte har något viktigt, betyder inte det att jag inte har det.
T-J-I-N-G!

Skit i dagarna.

Jag hade ju tänkt göra en liten finess.
Om man nu kan säga så.
Att skriva dag 1, dag 2, osv. För att "hålla reda på" hur många dagar jag skrivit.
Tanken är fin.
Lite naiv kanske. Eller ta bort "kanske".
En naiv tanke helt enkelt.
Skit i det nu!
Har gjort klart min första skolvecka.
Igår var jag lite ledsen när jag kom hem.
Kände mig pretentiös och störig.
Idag gick det bättre. Var en väldigt avslappnad stämning och jag kände mig mer som mig själv.
Men min hjärna tycker att jag är störig ibland.
Som när jag klämmer ur mig saker, som jag visserligen tycker och står för, men egentligen inte vill säga.
Som att jag är bra.
Det sa jag idag.
Visst, det är jag väl ibland, men jag sa det med en sån kaxig ton.
Och jag tycker ju oftast att jag är dålig, så varför verka så cool?!
Men när jag tänker efter är jag ganska cool, hehe.
Nu till en kaxig rätt!
...........
KA(X)SSLERGRATÄNG
2 port.

ca 200g kassler
fryst hackad spenat

2 ägg
3 dl grädde
200g riven ost
salt
peppar


Strimla kasslern och lägg i en brödform (eller en avlång glasform). Sprid ut några frysta "spenatbollar" över kasslern.
Blanda ägg och grädde med ost och kryddor. Häll sedan blandningen över kasslern.
Låt stå i ca 25 min på 200 grader.
.................
Min middag idag.
Ska bli gott!
Och glöm inte bort att det var kärringen utan tänder som fick det goda äpplet!
(Kommer inte ihåg om det var så det var. Om det ens finns något ordspråk om en kärring...?)

RSS 2.0